Λειτουργικά έξοδα

Λειτουργικά έξοδα

Προεπισκόπηση Δωρεές Σχόλια

  • Οι δωρεές γενικότερα είναι κάτι πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα βοηθητικό σε μια ομάδα ή κοινότητα η οποία υπάρχει για το κοινό χωρίς κάποια έξοδα χρέωσης ως προς τα μέλη της. Δυστυχώς όμως τα έξοδα πάντα θα υπάρχουν και μερικά από τα πιο σημαντικά είναι αυτά της ιστοσελίδας.

  • Πίσω από όλο αυτό που βλέπετε υπάρχει μια ομάδα που εργάζεται συνέχεια ώστε να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία μέσα σε αυτήν εδώ την σελίδα. Επίσης σας προστατεύει προσέχοντας η σελίδα να μην προσβληθεί από κάποιο κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να "μολύνει" και τον δικό σας υπολογιστή.

  • Εκτός από αυτό βέβαια υπάρχουν και τα έξοδα αναβαθμίσεων και νέων δημιουργιών στην ιστοσελίδα αυτής της ομάδας. Ίσως τα καινούρια μέλη δεν το έχετε προσέξει ιδιαίτερα, αλλά όλοι οι παλιοί ξέρουν από που και πως ξεκίνησε η σελίδα αυτής της ομάδας και πως κατέληξε.

  • Για αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει να ξέρετε ότι βασιζόμαστε σε εσάς και στις δωρεές σας αλλά μη ξεχνάτε ότι όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί δεν είναι μόνο δικό μας, το έχουμε φτιάξει για έσας.

Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση της Ομάδας.

Δωρεές

Αυτός ο μήνας
0.00€
Σύνολο
270.00€
Ημερομηνία επαναφοράς
1 Σεπ 2024

Στόχοι

  1. Στόχος καμπάνιας
    0.00€ από 100.00€

Κορυφαίοι δωρητές

Κορυφαίες δωρεές